Levnedsmiddelproduktion

influx har mange års erfaring med fremstilling, optimering og servicering af produktionsanlæg til produktion af fx: Ketchup, remoulade, sennep, dressing, mayonnaise, salater, saucer, kartoffelmos, margarine, rødkål, supper, marmelade og honning.

Kernekompetencer

  • Projektering
  • Engineering
  • PI-diagrammer & 3D-tegninger
  • CE-mærkning
  • Produktionsoptimering
  • Montage & installation
  • Projektledelse
  • Idriftsættelse
  • Dokumentation
  • CIP
  • Renovering / opgradering
  • Reduktion af produkt-, energi- og vandspild

Arbejdsområder

  • Pasteuriseringsanlæg
  • Opløsningssystemer
  • Blandesystemer
  • CIP-anlæg
  • Serviceinstallationer
  • Servicering af komponenter
  • Procesanlæg
  • Installation
  • Rørdesign
  • Pigging
  • Underleverandørarbejde
  • Unitfremstilling

Referencer

Danæg Products A/S, Gråsten Salater A/S, Kims A/S, Orkla Foods A/S Skælskør, Sanovo Foods A/S, Stryhn’s A/S, Tulip Food Company, Scandic Food A/S.