Engineering

Står du over for en udvidelse af dit produktionsanlæg, enten i form af opgradering af det eksisterende eller helt nyt anlæg? Eller oplever du problemer med utilsigtede produktionsstop, flaskehalse, produktspild, for meget kasseret produkt eller tids- og ressourcekrævende CIP-procedurer? Kom godt fra start og sikkert i mål med influx som sparringspartner.

Hos influx har vi mere end 20 års praktisk erfaring inden for de forskellige teknologier til behandling af mejeriprodukter, fødevarer og kemiske processer. Vores mangeårige samarbejde med nogle af de helt store produktionsvirksomheder på markedet er vores vigtigste kvalitetsstempel.

Vi er fortrolige med de forskellige EU-regulativer og er dermed i stand til at påtage os rollen som totalleverandør og rådgiver når dit nye procesanlæg skal projekteres, eller det eksisterende skal optimeres. Jo tidligere vi kommer med i udviklingsprocessen, jo bedre kan vi bidrage til at skræddersy den optimale løsning til din produktion.

Vi starter altid med at gennemgå din produktion for at identificere optimeringsmulighederne. Herefter kan vi efter aftale udarbejde en rapport med forslag til forbedringer, sammen med et budgetoverslag for investeringerne. Ofte ender vi med en anden – og bedre – løsning, end den der først var på tegnebrættet. Målet er altid klart: At gøre dine produktions- og arbejdsprocesser mere effektive, økonomiske og miljøvenlige.

Valg af pakningsmateriale er afgørende for bestandigheden

Det korrekte valg af pakningsmateriale er vigtigt når det gælder bestandighed overfor produktet i procesanlægget. Pakninger, der er i kontakt med fødevarer, skal overholde krav fra FKM- og evt. FDA-direktiver.

Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at differentiere pakningsmaterialer i forhold til råvarer og færdigprodukt, ligesom dele af procesanlægget med varmebehandling kan stille særlige krav til pakninger. Endelig er det vigtigt at sikre, at pakningsmaterialet er bestandigt overfor de rengøringsvæsker, der anvendes til rengøring / CIP af procesanlægget.

Vores ingeniører har stor viden om pakninger, og står klar til at rådgive dig om netop dit anlæg.

Spørg influx om:

  • Procesanalyse og optimeringspotentiale
  • Eliminering af flaskehalse
  • Energioptimering
  • Troubleshooting
  • 3D tegninger og PI-diagram
  • Dimensionering af komponenter
  • Funktionsbeskrivelser og styklister
  • Dokumentation, overensstemmelseserklæring og materialecertifikat
  • Test-certifikater og CE-mærkning