Pasteuriseringsanlæg

Matcher dimensionerne på dit pasteuriseringsanlæg dine produktionsmål? Og lever anlægget op til de gældende myndighedskrav og fødevarestandarder? influx er specialiceret i projektering, optimering og ombygning af moderne pasteuriseringsanlæg.

pasteuriseringsanlæg

Nedetid på pasteuriseringsanlægget pga. forkert dimensionering eller manglende service er både en ærgerlig og unødvendig udgift. Hos influx ved vi, hvad et moderne og veldimensioneret anlæg betyder for bundlinjen.

Influx projekterer og fremstiller unit-anlæg til kontinuerlig varmebehandling af flydende produkter. Vores units fremstilles  og leveres komplet præfabrikerede med det nødvendige procesudstyr, rør og fittings. Vi leverer med styresystem og fortrådning,  og sørger naturligvis for at anlægget lever op til de gældende krav fra myndighederne.

Et pasteuriseringsanlæg består typisk af en pladevarmeveksler, skrabvarmeveksler eller rørvarmeveksler, afhængigt af produktet og dets konsistens. influx har kapacitet til at fremstille størstedelen af anlægget som units på eget værksted, hvilket reducerer produktionsomkostningerne.

Vi leverer pasteuriseringsanlægget som en færdig enhed med styreskabe og el forbundet til komponenter, og rørsystemer præges i vidt omfang og medleveres som halvfabrikata.

influx vejleder både i optimering af eksisterende anlæg såvel som projektering af nye anlæg, og yder 360° rådgivning i hele processen.