SteelXperts køber Influx oktober 2023

Det er en fornøjelse at kunne annoncere, at udviklingen fortsætter hos SteelXperts. Næste skridt taget med opkøb af virksomheden Influx A/S i Vissenbjerg på Fyn pr. 1. oktober 2023.

Opkøbet af Influx A/S er en valgt strategi om at udvide det geografiske marked, og passer perfekt ind i SteelXperts strategiske vækstplaner.

Vi overtager virksomheden som på mange måder matcher og komplimentere SteelXperts eksisterende forretning, hvor værdier som troværdighed, kvalitet og teamspirit vægter. Desuden besidder Influx A/S kompetencer inden for Pigging system som de har udviklet gennem flere år. Dertil råder virksomheden over en større glasblæserkabine for rustfrit stål. Influx har 17 medarbejdere, som udfører både service, vedligeholds- og projektopgaver inden for forskellige brancher som Fødevarebranchen, Pharma, Vandværker m.fl.

SteelXperts bibeholder virksomheden pà den nuværende adresse i det fynske, netop for at kunne udvikle den eksisterende forretning og dermed samlet kunne vare bredere representeret geografisk i Danmark, samt bedre muligned for back up omkring nuværende og nye kunder på Sjælland.

SteelXperts bibeholder Influx som navn, og selskabet vil blive et datterselskab af SteelXperts. Hjemmeside m.m. fastholdes og vil løbende knyttes tættere på SteelXperts brandingmæssigt m.m.

SteelXperts vil via Influx́s eksisterende forretning sammen søge at skabe en fælles udvikling i forretningsområderne, og med opkøbet udvikle virksomheden yderligere, til fortsat at være en stor, stærk, troværdig og kvalitetsbevidst partner for kunderne.

Måtte der være spørgsmål, er I velkomne til at kontakte en af undertegnede:

Torben Smidstrup
Bestyrelsesformand
+45 40 60 33 77
ts@stxp.dk

Jess Borgersen
Projektingeniør
+45 21 15 38 28
jeb@influx.dk

Ebbe Bojer
Salgschef
+45 23 46 49 57
ebo@influx.dk

Bjarne Soerensen
CEO
+45 20 84 30 33
bs@stxp.dk

Per Nielsen
Værkfører
+45 40 13 95 84
pfn@influx.dk

Thomas Pedersen
Fabrikschef
+45 21 22 71 94
tpe@influx.dk