Influx udvider samarbejdet med Plevnik marts 2019

influx a/s har gennem flere år haft samhandel med det slovenske firma Plevnik, som er førende i Europa inden for osteriudstyr og pasteuriseringsanlæg i meget høj kvalitet. Det gode samarbejde er nu blevet udvidet, hvilket betyder at influx a/s frem over repræsenterer Plevnik i Danmark. Det er et samarbejde som vi forventer os meget af, og som kommer vores kunder til gode i form af moderne, brugervenlige og økonomiske løsninger til mindre osterier.

Se hele Plevniks produktprogram på www.plevnik.si eller kontakt influx a/s hvis du vil høre mere om deres produkter.

Tak for de mange besøg på FoodTech november 2018

Team influx var på plads på hele branchens mødested inden for fødevareteknologi, FoodTech 2018 i MCH Messecenter Herning. Her satte vi bl.a. fokus på de store besparelser ved at anvende pigging ifbm. udskyl af rør. Det vakte gehør, og dannede basis for mange gode snakke. Tak til kunder og leverandører for de mange besøg på vores stand!

Vi vækster og bygger til maj 2017

På grund af øget aktivitet og nyansættelser voksede vi i 2016 ud af vores lokaler. Vi har derfor udvidet med en ny flot administrationsbygning med god plads til nye kolleger og ekstra møde- og udstillingsfaciliteter, som vi har taget i brug i starten af 2017 .

Med byggeriet og de nye folk på holdet understreger vi vores målsætning om at styrke vores position på markedet for individuelt tilpasset procesudstyr i rustfrit stål .

Vi har i 2017 bl.a. sagt velkommen til Salgs- og projektchef Bo Bjertrup Rasmussen og værkfører Kim Granbjerg, som skal være med til at styrke den positive udvikling hos Influx.

  • aktuelt1
  • aktuelt2
  • aktuelt3
  • aktuelt4