Levnedsmiddelproduktion
influx har mange års erfaring med fremstilling, optimering og servicering af produktionsanlæg til produktion af fx: Ketchup, remoulade, sennep, dressing, mayonnaise, salater, saucer, kartoffelmos, margarine, rødkål, supper, marmelade og honning.
Kernekompetencer
- Projektering
- Engineering
- PI-diagrammer & 3D-tegninger
- CE-mærkning
- Produktionsoptimering
- Montage & installation
- Projektledelse
- Idriftsættelse
- Dokumentation
- CIP
- Renovering / opgradering
- Reduktion af produkt-, energi- og vandspild
Arbejdsområder
- Pasteuriseringsanlæg
- Opløsningssystemer
- Blandesystemer
- CIP-anlæg
- Serviceinstallationer
- Servicering af komponenter
- Procesanlæg
- Installation
- Rørdesign
- Pigging
- Underleverandørarbejde
- Unitfremstilling
Referencer
Danæg Products A/S, Gråsten Salater A/S, Kims A/S, Orkla Foods A/S Skælskør, Sanovo Foods A/S, Stryhn’s A/S, Tulip Food Company, Scandic Food A/S.