Specialister i procesanlæg til levnedsmiddel-, pharma- og vandforsyningssektoren

influx ApS er en erfaren produktions-, ingeniør og handelsvirksomhed med speciale i individuelt tilpasset procesudstyr i rustfrit stål. Hos influx finder du en innovativ samarbejdspartner, som er med lige fra idé og design til fremstilling, montering, opstart, indkøring og service af dit procesanlæg. Vores fornemste opgave er at gøre dine produktions- og arbejdsprocesser mere effektive, økonomiske og miljøvenlige.

Ensartet produktkvalitet og korrekte certificeringer er afgørende for din forretning, og er derfor også afgørende for os som samarbejdspartner. Vi er kompromisløse i tilgangen til kvalitet og hygiejne, fordi vi vil være de bedste! Den indstilling har gennem årene givet os et godt ry og langvarige og tætte kunderelationer.

kontor1
Vi vil kendes på kvalitet og service
Vi ved, hvad driftssikkerhed og rengøringsvenlighed betyder for din bundlinje. Hverken vi eller vores kunder har råd til at have et anlæg, som ikke kører optimalt. Det forpligter, og motiverer os til at levere det allerbedste hver gang.

Vores erfaring er, at de bedste resultater opnås, når vi kommer tidligt med i processen, så vores viden og innovative tilgang til procestekniske anlæg sættes i spil fra start. Dialogen med de personer, som til dagligt betjener anlæggene, er vigtig for at opnå de bedste resultater og belyse de udfordringer, som opstår i hverdagen.

Vi er altid klar til at rykke hurtigt ud når vores kunder har akutte behov. Vi sørger for, at dit procesanlæg holdes på sikker kurs, så produktet opnår den ønskede kvalitet. Som kunde får du en fast kontaktperson tilknyttet, som kender din produktion og din historik. Det synes vi giver god mening.

influx-2
Et dedikeret team
influx ApS blev grundlagt i 1999, og består i dag af dygtige og dedikerede medarbejdere, som sætter en ære i at levere den bedste skræddersyede løsning hver eneste gang. Vi er en ejer-ledet virksomhed. Dette betyder, at der ikke er langt fra beslutning til handling, og at vi er frie til at investere i ny teknologi når vi ser et behov. Innovation og udvikling af egne komponenter og systemer er en vigtig del af vores kultur og stræben efter den bedste løsning.

Vores erfarne ingeniører og tekniker har alle stor erfaring inden for teknologier og processer til behandling af mejeriprodukter, fødevarer og kemiske processer. De vejleder både i optimering af eksisterende anlæg såvel som projektering af nye anlæg, og yder rådgivning i hele processen fra de indledende overvejelser til aflevering af det færdigmonterede procesanlæg.

influx-3
Vores certificerede montører sørger for opbygning og svejsning af rustfri rør og procesanlæg, så de opfylder alle givne lovkrav. Gennem tæt samarbejde med andre virksomheder i vores netværk, der hver især er specialister på deres produktområde, kan vi levere og indkøre komplette proceslinjer hos vores kunder.

Hos influx lægger vi stor vægt på en åben og frisk dialog, både internt og i forhold til vores kunder. Vi har altid haft tradition for mange lærlinge i firmaet. Både fordi vi føler en faglig og samfundsmæssig forpligtelse, men også fordi vi ganske enkelt ikke kan undvære det liv og de skæve indfald, de bringer ind på værkstedet.

Gazellevirksomhed
Børsens Gazelle prisInflux har med stolthed modtaget Børsens Gazellepris to gange.

Prisen er givet til virksomheder, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.