Automatisk piggingsystem

Effektiv, fuldautomatisk produktion

Med et fuldautomatisk pigginganlæg fra influx skal du kun tænke på produktionen af dit produkt, og ikke hvornår og hvordan du kører pigging.

Systemet er designet til moderne virksomheder, som kører fuldt automatiseret produktion, og ikke vil være afhængig af manuel håndtering fra en operatør.

Systemet kræver ingen former for manuelle operationer, da det kører fuldstændig automatisk. Systemet består af rørsystem, en gris, detektor til grisen, HMI-skærm med software, afsenderstation og modtagerstation samt div. ventiler til at styre grisen.

pigging-auto

Det fungerer ved at grisen bliver holdt på plads af en tværgående cylinder under produktion. Når produktionen ophører, vil grisen blive skudt frem, og tætne i produktrøret. Herefter vil grisen blive sendt afsted ved brug af det ønskede drivmiddel. Når grisen har nået sin endedestination, vil grisen blive sendt retur og blive fikseret i sin station igen.

Influx fuldautomatisk piggingsystem er designet i et sanitært design. Det betyder at anlæg der kræver rengøring (CIP) af deres rørledninger, vil det også kunne anvendes.

Software
Influx fuldautomatiske piggingsystem har sit eget integrerede kontrolsoftware med egen PLC- og HMI-skærm. Det betyder at influx leverer en færdig pakkeløsning, som er skræddersyet direkte til kundens behov.

Teststand
På vores værksted har vi et fuldt fungerende og testet automatisk anlæg, hvor du kan teste dit eget produkt. Vi kan sætte anlægget op, så det matcher dit produktionsanlæg.